Whey Protein Tozu Nedir?

18-09-2023 18:36
Whey Protein Tozu Nedir?

Whey protein tozu nedir

Spor salonuna giden herkes bir çalkalayıcı şişesi ve Whey protein tozu hakkında bir şeyler duymuştur . Herkes kas geliştirmeye yardımcı olacağını ve onu içmek için en iyi zamanın antrenmandan sonra olduğunu bilir. Ama peynir altı suyu tam olarak nedir?  

Peynir altı suyu sütten gelir. Sütü oluşturan iki tür protein vardır. Yaklaşık %20'si peynir altı suyu ve diğer %80'i kazein proteinidir. Kazein proteini yavaş sindirilen bir protein olarak bilinir ve bu nedenle genellikle vücut geliştiriciler ve gece yatmadan önce ağırlık kaldıran kişiler tarafından kullanılır. Kazeinin, yavaş sindirilen proteini ile geceleri kaslarınızı beslemeye yardımcı olduğu düşünülmektedir. Peynir altı suyu kazeinin zıttıdır ve hızlı sindirilen bir proteindir. Kaslarınıza yeniden inşa etmek ve büyümek için ihtiyaç duydukları proteini hızlı bir şekilde sağlamak için büyük bir antrenmandan sonra peynir altı suyu protein içeceği içmek istiyorsunuz.  

Peynir altı suyunun diğer bazı faydaları arasında yağ kaybı, güç artışı, açlığın azalması, bağışıklığın artması, daha az stres bulunur ve hatta bazı kanserlerin önlenmesine yardımcı olur. Whey protein shake içmek için spor salonuna gitmenize gerek yok, öğün yerine günün herhangi bir saatinde shake içebilirsiniz. Doldurmak için biraz meyve, sebze, tohum, fıstık ezmesi veya yulaf ezmesi ekleyin.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.